Hermes.360

Rešitve pod skupnim imenom Hermes.360 predstavljajo nadgradnjo klasičnih ERP rešitev z rešitvami, ki nam pomagajo naše delo opravljati še učinkoviteje in še z večjo dodano vrednostjo za stranke.

Standardne ERP paketne rešitve v povezavi s Hermes.4BUILD, Hermes.4CRM,Hermes.4MAINT in BI orodji dajejo novo dimenzijo uporabnosti. V tej kombinaciji se najdejo rešitve tako za storitvena kot tudi proizvodnja podjetja. Programski paketi se enostavno kombinirajo med seboj tako,  da stranka dobi kar največjo dodano vrednost iz ERP rešitve.

Najemni model, ki spremlja takšen proces je za stranko in njen prehod lažje dostopen in ni povezan z večjim finančnim vložkom ob začetku uporabe. Pri tem modelu ni vnaprej zaračunanih storitev in vzdrževalnih pogodb. Stranka ob odločitvi za najem plača najemnino za prve tri mesece ter dejansko opravljene storitve, ki so potrebne da lahko prične z uporabo rešitve.

Najemni model Hermes.360 stranki, ob najemu standardnih programskih paketov, omogoča najem vertikalnih rešitev Hermes.4CRM, Hermes.4MAINT po posebnih pogojih s 50% popustom.


AKCIJA POLETJE 2018                                                              

Image title

Image title

* - cena najema na licenco in vključuje tudi plače.


Image title


** - cena najema na licenco in vključuje tudi DocSys DOCUMENTS, HermesPrintDok in spletni Upravnik.


Stranka se lahko odloči za enkratno plačilo in pridobi 2 meseca gratis – se pravi 10 za 12 mesecev.

Za različne zahteve strank pa seveda pripravimo strankam prilagojene ponudbe, zato ne odlašajte in nas pokličite, ali pa posredujte povpraševanje na objavljene kontaktne naslove.

Povprašajte nas tudi po vertikalnih ERP rešitvah za upravnike večstanovanjskih objektov, storitvah v komunalnih podjetjih in javni upravi ter kako vse te rešitve nadgraditi z dokumentnim sistemom DocSys DOCUMENTS in DocSys MANAGER.

Image title

Image title