Hermes.360 / Hermes.Solutions

Rešitve pod skupnim imenom Hermes.360 in Hermes.Solutions predstavljajo nadgradnjo klasičnih ERP rešitev z rešitvami (plače, E-BOX Kadri, dokumentni sistem, itd.), ki nam pomagajo naše delo opravljati še učinkoviteje in še z večjo dodano vrednostjo za stranke.

Standardne ERP paketne rešitve v povezavi s 4BUILD, 4CRM, 4MAINT, 4PROJECTS in BI orodji dajejo novo dimenzijo uporabnosti. V tej kombinaciji se najdejo rešitve tako za storitvena kot tudi proizvodnja podjetja. Programski paketi se enostavno kombinirajo med seboj tako, da stranka dobi kar največjo dodano vrednost iz ERP rešitve.

Najemni model, ki spremlja takšen proces je za stranko in njen prehod lažje dostopen in ni povezan z večjim finančnim vložkom ob začetku uporabe. Pri tem modelu ni vnaprej zaračunanih storitev in vzdrževalnih pogodb. Stranka ob odločitvi za najem plača najemnino za prve tri mesece ter dejansko opravljene storitve, ki so potrebne da lahko prične z uporabo rešitve.

Za različne zahteve strank pa seveda pripravimo strankam prilagojene ponudbe, zato ne odlašajte in nas pokličite, ali pa posredujte povpraševanje na objavljene kontaktne naslove.

Povprašajte nas tudi po vertikalnih ERP rešitvah za upravnike večstanovanjskih objektov, storitvah v komunalnih podjetjih in javni upravi ter kako vse te rešitve nadgraditi z dokumentnim sistemom DocSys DOCUMENTS in DocSys MANAGER.

Image title

Image titleZaupajo nam tudi