O podjetju


V poslovno-informacijski hiši HERMES že preko 28 let ustvarjamo vrhunske programske rešitve »Po meri« uporabnikov.

Produkt, ki ima največje število uporabnikov, HERMES poslovno-informacijski sistem (ERP) je namenjen vodenju poslovanja majhnih, srednje in velikih podjetij ter samostojnih podjetnikov – posameznikov, javnih zavodov in ostalih oblik proračunskih uporabnikov. V naši referenčni listi pa boste našli tudi večje in najzahtevnejše stranke. Hermesovi programi so zelo priljubljeni tudi med računovodskimi servisi. Skozi leta so se izoblikovale še vertikalne rešitve za storitvena podjetja, upravljalce stanovanjskih objektov, industrijo za kosovno predelavo in mnoge druge.

Rešitve pod skupnim imenom Hermes.360 predstavljajo nadgradnjo standardnega ERP sistema, z rešitvami, ki vam pomagajo vaše delo opravljati še učinkoviteje in še z večjo dodano vrednostjo.

Standardne Hermes paketne rešitve v povezavi s Hermes.4BUILD, Hermes.4CRM, Hermes.4MAINT in BI orodji dajejo novo dimenzijo uporabnosti. V tej kombinaciji se najdejo rešitve tako za storitvena, gradbena kot tudi proizvodna podjetja. Programski paketi pa se enostavno kombinirajo med seboj tako,da stranka dobi kar največjo dodano vrednost iz ERP rešitve. Vse to podprto še z dokumentarnim sistemom DocSys MANAGER - vse to je HERMES.

Skratka, naša ekipa strokovnjakov se bo še naprej trudila, da ustvarja »Rešitve po vaši meri» in vašo dodano vrednost v poslovanju.

Image title